Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецька ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області

Перед виїздом за кордон на постійне місце проживання необхідно подати декларацію про майновий стан і доходи

Олександрійська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що громадяни – платники податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до контролюючого органу податкову декларацію про майновий стан і доходи не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.

11:41:10 24.06.2024

Хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов’язання?

В Олександрійській ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадують, що відповідно до п. 38 прим. 1.2 ст. 38 Податкового кодексу України від сплати мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) звільняються власники або користувачі:

11:39:59 24.06.2024

Щодо подання фізичною особою – підприємцем на загальній системі оподаткування податкової декларації про майновий стан і доходи та сплата задекларованих нею сум податкових зобов’язань

Олександрійська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області  інформує, що відповідно до п. 177.5 ст. 177 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізичні особи – підприємці подають до контролюючого органу податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) за місцем своєї податкової адреси за результатами календарного року у строки, встановлені ПКУ для річного звітного податкового періоду, в якій також зазначаються авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб.

09:59:55 23.05.2024

Яким чином подається податкова декларація про майновий стан і доходи

Олександрійська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що платник податків самостійно обирає спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) (п. 49.3 ст. 49 Кодексу):

09:57:39 23.05.2024

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) від ДПС – корисне джерело інформації з питань оподаткування

Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що в межах створення Електронної інформаційної системи (Електронного Уряду) функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі - ЗІР), доступ до якого здійснюється через вебпортал ДПС або безпосередньо через будь-яку пошукову систему в мережі Інтернет.

09:54:50 23.05.2024

Чи має право юридична особа – платник єдиного податку третьої групи надавати та отримувати благодійну допомогу?

Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що основні засади благодійної діяльності в Україні регламентуються Законом України від 05 липня 2012 року № 5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації».

09:53:53 23.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь