Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринецький відділ Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Нове у законодавстві про зайнятість: основні новації та шляхи впровадження

Про нові положення в законодавстві, що регулюють сферу зайнятості, сьогодні йшлося під час інформаційної зустрічі, що була організована обласним центром зайнятості для представників органів влади та місцевого самоврядування.

09:33:44 16.11.2022

Безкоштовний курс «Як знайти роботу під час війни‎»

Під час війни наше життя змінюється. Зміни стосуються всього: звичного порядку речей, організації побуту, планування майбутнього. У нових умовах багато людей втратили і домівку, і роботу. Якщо взяти до уваги ще й надзвичайно тяжкий морально-психологічний стан, у якому опинилися більшість людей, то можна зрозуміти: пошук нової роботи в нинішніх умовах – неабияке випробування. Часто людина не може знайти в собі ресурсу, щоб бодай відкрити спеціальний сайт і ознайомитися з вакансіями, уже не говорячи про те, щоб комусь телефонувати та про щось домовлятися.

15:27:01 08.11.2022

Які зміни у законодавстві про зайнятість населення наберуть чинності через 3 місяці?

З 29 жовтня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці».  Окремі його положення наберуть чинності через 3 місяці з дня набрання чинності, зокрема ті, що стосуються Закону України «Про зайнятість населення», зокрема щодо:

15:25:34 08.11.2022

Які зміни у законодавстві про зайнятість населення наберуть чинності через півроку?

З 29 жовтня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці» (далі – Закон про зміни). Проте окремі його положення наберуть чинності через 3 та 6 місяців з дня набрання ним чинності. Деякі норми Закону про зміни під час дії воєнного стану не застосовуються.

14:35:33 04.11.2022

Які зміни відбулися у законодавстві про зайнятість населення?

28 жовтня, у газеті  «Голос України» опубліковано Закон України від 21 вересня 2022 року № 2622-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці».

13:42:45 31.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь