Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Герої не вмирають! Пам'яті Віктора Чміленка...

Дата: 19.02.2021 14:35
Кількість переглядів: 892

Фото без описуСьогодні, до Дня Героїв Небесної Сотні Кетрисанівським сільським головою Віктором Поліщуком, його заступниками Дмитром Гурдишем, Олександром Косенком, секретарем Кетрисанівської сільської ради Людмилою Олексієнко було вшановано пам'ять нашого загиблого земляка, активного учасника Революції гідності, Героя України Віктора Чміленка.

Він ніколи не був байдужим до того, що діється в країні та загинув від кулі снайпера 20 лютого 2014 року на Майдані Незалежності.

У 2014 році був нагороджений посмертно орденом «Золота Зірка» за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності.

2015 року посмертно нагороджений медалю Української православної церкви Київського патріархату «За жертовність і любов до України».

Герой України Віктор Чміленко похований у рідному селі Борисівка. Керівники громади поклали квіти до могили Віктора Івановича та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про нього.

Віктор Поліщук зазначив, що за шанс жити у вільній, демократичній країні ми заплатили дуже дорогою ціною – життям наших людей.

Вічна пам'ять їм! Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь