Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання 5 сесії Кетрисанівської сільської ради

Дата: 01.03.2021 09:28
Кількість переглядів: 9009

Фото без опису26 лютого, відбулося пленарне засідання п’ятої сесії Кетрисанівської сільської ради восьмого скликання. Засідання провів Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук.

В роботі пленарного засідання взяли участь секретар Кетрисанівської сільської ради Людмила Олексієнко, заступники сільського голови Дмитро Гурдиш та Олександр Косенко, депутати сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради та її виконавчих огранів.

На початку засідання сільський голова Віктор Поліщук квітами та щирими побажаннями привітав з днем народження, яке відбулося у міжсесійний період, депутата Наталію Шевченко.

У ході пленарного засідання було розглянуто 198 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях сільської ради.

В результаті роботи було прийнято рішення про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік, звіт про виконання сільського бюджету за 2020 рік - інформувала начальник фінансового управління Людмила Нестеренко.

Депутатами було прийнято рішення про створення КП «Кетрисанівське», прийняття прав засновника комунальних закладів та підприємств, внесення змін до їх статутів, затвердження фінансового плану КНП «Кетрисаніський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік, внесення змін до структури Кетрисанівської сільської ради, затвердження положень відповідних виконавчих органів сільської ради, звернення депутатів Кетрисанівської сільської ради до Президента України, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо не підвищення тарифів на постачання та розподіл електричної енергії, природного газу, затвердження старости Кетрисанівської сільської ради, створення громадських пасовищ, земельні питання та інші.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки роботи сесії, голова сільської ради Віктор Поліщук подякував депутатам за конструктивну роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь