Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

До дня визволення сіл Кетрисанівської громади від німецько – фашистських загарбників

Дата: 16.03.2021 10:10
Кількість переглядів: 721

Фото без описуСімдесят сім років відділяє нас від буремних воєнних років. Для історії – це не багато, а для людини – це майже все життя.

З 15 по 21 березня 1944 року в часи Другої Світової війни села Кетрисанівської громади було визволено від німецько – фашистських загарбників.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство.

Ми в неоплатному боргу перед героями-визволителями. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв нашу Вітчизну, усім чий шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

Обов’язок нащадків – бути гідними Вашого життєвого подвигу, своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу, за те, що не дали розтоптати і поставити на коліна нашу рідну Батьківщину. Кожен з вас – це приклад мужності та патріотизму. Ми пишаємося вами – своїми істинними героями. Низький уклін вам! І вічна пам'ять загиблим!

 

З повагою, Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь