Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшановано пам’ять полеглих воїнів за свободу рідної землі

Дата: 16.03.2021 16:32
Кількість переглядів: 1055

Фото без описуДні з 15 по 21 березня є надзвичайно особливими для всіх жителів Кетрисанівської громади та бувшого Бобринецького району.

77 років тому територію громади та місто Бобринець було звільнено від німецько-фашистських загарбників. І вже стало доброю традицією саме у ці березневі дні проводити відовідні заходи з нагоди цього свята.

Збігають роки, приходять у світ нові покоління, але не старіє, не зникає пам’ять тих тривожних літ. Вона живе у спогадах бійця і в суворому монументі, як свідок грізних років і переможних боїв. Її, мужню і величну, надійно оберігає народ, передаючи, як святиню, у спадщину поколінь.

З метою вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу рідної землі, у місті Бобринець відбулося покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату. У заході прийняли участь Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, працівники апарату та виконавчих органів сільської ради.

Пам’ять воїнів, загиблих під час бойових дій, визволяючи Бобринець та села Кетрисанівської громади від німецько-фашистських загарбників, вшанували хвилиною мовчання.

Також, заходи з нагоди відзначення Дня визволення від німецько-фашистських загарбників проводяться в онлайн-режимі на територіях сіл Кетрисанівської громади бібліотечними закладами та закладами культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь