Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 6 сесія Кетрисанівської сільської ради

Дата: 05.04.2021 15:32
Кількість переглядів: 1347

Фото без опису2 квітня відбулося пленарне засідання шостої сесії Кетрисанівської сільської ради восьмого скликання (І частина). Засідання провів Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук.

В роботі пленарного засідання взяли участь секретар Кетрисанівської сільської ради Людмила Олексієнко, заступники сільського голови Дмитро Гурдиш та Олександр Косенко, депутати сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради та її виконавчих органів.

На початку засідання сільський голова Віктор Поліщук запропонував розділити пленарне засідання на частини у зв’язку з тим, що порядок денний налічує 575 питань, серед них - 538 земельних.

Віктор Васильович вручив депутатам сільської ради посвідчення обранців громади та побажав їм успішної роботи на благо жителів Кетрисанівської сільської ради і зазначив, що лише спільна праця допоможе перебороти всі труднощі та виклики сьогодення.

У ході першої частини пленарного засідання було розглянуто 248 питань, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях сільської ради.

В результаті роботи було прийнято рішення про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік та звіти про виконання сільських бюджетів за 2020 рік сільських рад, які будуть ліквідовані шляхом приєднання до Кетрисанівської сільської ради - інформувала начальник фінансового управління Людмила Нестеренко.

Депутатами було прийнято рішення про затвердження програми цивільного захисту Кетрисанівської сільської ради на 2021-2025 роки, внесення змін до переліку адмінпослуг, які надаються через відділ «ЦНАП» сільської ради, затвердження Програми розвитку фізичної культури і масового спорту на території сільської ради на 2021-2023 роки, земельні питання та інші.

По всіх розглянутих питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.

Підбиваючи підсумки роботи І частини сесії, голова сільської ради Віктор Поліщук подякував депутатам за конструктивну роботу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь