Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Кетрисанівській громаді проведено заходи до Дня пам'яті жертв аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2021 19:43
Кількість переглядів: 894

Фото без описуСьогодні, на території сіл Кетрисанівської громади старостами сільської ради, прцівниками культури та бібліотечних закладів було проведено відповідні заходи щодо вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Саме 26 квітня ми згадуємо тих, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав за нас своє життя у ядерному котлі. У цей день 35 років тому люди різних професій рятували Україну та весь світ від поширення радіації, зводячи захисний саркофаг над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Серед учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС були і жителі нашої громади. Безмежна вдячність їм за неоціненний подвиг…

У зв’язку з 35-річчям Дня пам'яті жертв аварії на Чорнобильській АЕС, рішенням виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради від 21 квітня 2021 року №80 вирішено надати одноразову адресну матеріальну допомогу 76 учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та дружинам померлих ліквідаторів у сумі 1000,0 грн. кожному на загальну суму 77000,0 грн.

Пам’ятаємо і молимось за кожного, чиє життя забрав Чорнобиль. Хай Господь щедро благословить тих, хто вижив у найбільшій техногенній катастрофі у нашій історії і врятував інших! 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь