Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

28 квітня — Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі.

Дата: 27.04.2021 10:02
Кількість переглядів: 296

Фото без опису  28 квітня — Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі. Цього року для його проведення МОП визначила гасло: «Передбачати, готуватися та реагувати на кризу — інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

  Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду у сфері праці.

  У 2021 році Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі присвячений залученню потенціалу елементів системи БЗР, визначених у Конвенції № 187 про основи, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі. У доповіді до Всесвітнього дня висвітлено питання про те, як нинішня криза демонструє важливість зміцнення систем БЗР, включно зі службами безпеки та охорони здоров’я на роботі як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

  МОП скористається цією можливістю для покращення обізнаності та стимулювання діалогу щодо важливості створення стійких систем БЗР та інвестування коштів у них, для чого будуть висвітлені як регіональні, так і національні приклади зменшення і попередження поширення COVID-19 на робочому місці.

  Для забезпечення належного відзначення Дня охорони праці в Україні, використання в роботі та розміщення на офіційних сайтах, сторінках соціальних мереж було підготовлено План заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь