Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Про недопущення поширення СОVID-19 на території громади

Дата: 29.04.2021 10:55
Кількість переглядів: 914

Фото без описуШановні мешканці громади!

2 травня Православною церквою України, Українською православною церквою, Українською греко-католицькою церквою та протестантськими конфесіями відзначатиметься релігійне свято - Великдень.

Проведення релігійних служб та обрядів у період святкування Великодня супроводжується значним та слабко контрольованим скупченням вірян, насамперед, літнього віку, які знаходяться у групі ризику захворювання на СОVID-19.

З урахуванням реальної загрози масового поширення коронавірусної інфекції серед мешканців громади через можливе нехтування правилами карантину, санітарно-гігієнічними, санітарно-протиепідемічними правилами і нормами, передбаченими Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постановами КМУ № 1236 від 09.12.2020 та № 230 від 22.03.2021, іншими актами законодавства, а також для ефективної боротьби з інфекційними хворобами, просимо:

з метою мінімізації наслідків поширення коронавірусу та недопущення загострення санітарно-епідеміологічної ситуації в громаді у період відзначення Великодня безумовно дотримуватись вимог чинного законодавства України;

керівникам християнських конфесій, представлених на території Кетрисанівської сільської ради, безпосередньо у період відзначення Великодня проводити богослужіння у суворій відповідності до діючих норм карантину, передбачених Постановами КМУ № 1236 від 09.12.2020 та № 230 від 22.03.2021.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь