Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітали ветерана війни Івана Захаровича Кондратьєва

Дата: 07.05.2021 15:06
Кількість переглядів: 1192

Фото без опису

Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш спільно із старостою сільської ради Михайлом Семенівим відвідали ветерана війни Івана Захаровича Кондратьєва, який проживає у селі Чарівне.

Іван Захарович народився 22 березня 1925 року в селі Новопетрівка, Бобринецького району, Кіровоградської області. На війні, у  складі третього Українського фронту, пройшов п’ять  країн з боями: Румунію, Болгарію, Югославію, Угорщину, Будапешт. Перемогу зустрів у місті Вена в Австрії. Демобілізувався у 1948 році. Після війни працював прицепником, потім трактористом. Навчався в Криворізькому педагогічному інституті, де закінчив хіміко-біологічнй факультет. Працював вчителем, завучем, директором Мирнівської загальноосвітньої школи. Тридцять три роки віддав справі виховання дітей.

Віктор Васильович привітав шановного ветерана з Днем Перемоги, подякував йому за вагомий внесок у справі визволення нашої Батьківщини та за звитяжну працю вже у повоєнні роки.

Івану Захаровичу було вручено квіти, грошова допомога та подарунковий набір.

Загалом цими днями на території громади жоден учасник Другої світової війни (діти, які працювали у роки війни 1941-1945 років) не залишився поза увагою.

Старости сільської ради, учні місцевих шкіл відвідують ветеранів вдома, аби сказати їм щире спасибі за їх героїчне минуле, яке є живим прикладом відданості Батьківщині, непереборної сили духу та прагнення до перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь