A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

До уваги жителів громади! Розпочато Всеукраїнське соціологічне дослідження «Сучасна молодь у стилі української незалежності»

Дата: 17.05.2021 10:05
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

   Часто молодь України нарікає на державу, при цьому не задумуючись, що самі ж несуть відповідальність за її устрій та функціонування. 
   Сьогоднішня молодь - ровесники незалежності, й ті, хто бачив на власні очі, а можливо, й приймав активну участь відразу в  двох революціях, що увійдуть у історію не лише України, а й усього світу. Мова йде про Помаранчеву революцію та Революцію гідності. 

   За умови належної підтримки колосального потенціалу нашої молоді, за умови наявності мудрих наставників та власного бажання долати перешкоди й будувати власне майбутнє в Україні, молодь зможе досягти високого рівня захищенного життя у державі. 
МОЛОДЬ — ДЕРЖАВА –  тандем, що не зруйнувати. Тому проаналізуймо, аспекти сучасного  життя молоді в стилі української незалежності.


    Мета досліду виявити думку молодого покоління щодо важливих для них сфер життєдіяльності у стилі української незалежності.
    Участь приймають громади Кіровоградської області. Матеріали дослідження розповсюджені на бібліотеки шляхом електронної розсилки.

    Маємо надію, що молодь громади не буде байдужою й виявить власну думку, що, можливо, вже завтра змінить життя українців на краще. 
 

Посилання на гул-форму: 
https://www.facebook.com/1662437390656850/posts/2957507887816454/

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь