Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося свято для дітей Кетрисанівської громади

Дата: 01.06.2021 15:32
Кількість переглядів: 970

Фото без опису

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди.

Змістовне та веселе свято відбулося для дітей Кетрисанівської територіальної громади першого літнього дня. Завдяки підтримці голови Кетрисанівської сільської ради та першого заступника голови Кетрисанівської сільської ради, зусиллями КЗ «Базового сільського будинку культури», КЗ «Публічної бібліотеки», КЗ "Будинку дитячої творчості" було створено святкове дійство.

Зі святкової сцени дітей із світлим та прекрасним святом привітав заступник голови Кетрисанівської сільської ради Дмитро Гурдиш. Він побажав діткам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства та сяючих посмішок!

Після привітання відбулася  святкова розважальна програма. З музичними номерами виступили вихованці Василівського, Береславського, Чарівненського, Грузького, Буховецького, Тарасівського, Сугокліївського, Апрелівського сільських будинків культури . Для дітей, проведено правову вікторину «Я маю право, я знаю свої обов’язки!» Організатори пропонували дітям відвідати різні творчі локації «Намалюю літо», «Розфарбуйся, стань іншим!», «Фото на згадку». Весь час в залі тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

На завершення свята всі діти отримали солодощі та морозиво.

Бажаємо всім дітям миру, добра та приємного літнього відпочинку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь