Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

В Кетрисанівській громаді проведено заходи до Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 17:52
Кількість переглядів: 1227

Фото без опису

Сьогодні, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Відтак в усіх куточках Кетрисанівської громади діти святкують і радіють літньому відпочинку.

З метою відзначення Міжнародного дня захисту дітей в Кетрисанівській громаді проведено ряд заходів.

У закладах освіти Кетрисанівської сільської ради для дітей організовано різноманітні розважальні та спортивні ігри, естафети, вікторини, конкурси художнього малюнку. З великим задоволенням діти приймають участь у театральних виставах, концертних програмах.

Не залишено поза увагою дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які мають статус постраждалих, внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, які проживають на території Кетрисанівської сільської ради.  За ініціативи сільського голови Віктора Поліщука, забезпечено вручення солодких подарунків дітям пільгової категорії. Перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, спільно з працівниками служби у справах дітей, центру соціальних служб Кетрисанівської сільської ради, інспектором ювенальної превенції, начальником Бобринецького районного сектору філії ДУ "Центр пробації" Кіровоградської області Юрієм Ткаченком привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають в громаді з Днем захисту дітей та вручили солодкі подарунки.

Висловлюємо слова подяки небайдужій майстрині кондитерської справи Олені Юріївні Крячко, за добре серце, щирі ініціативи та неперевершений подарунок до свята торт-сюрприз для найменшої статусної дитини в громаді.

Неймовірно гарне свято для дітей громади вдалося провести завдяки талановитим та активним діткам Кетрисанівської громади, а також Юлії Неус, Дар'ї Свердленко, працівникам будинку дитячої творчості Кетрисанівської сільської ради.

Окрім того, першим заступником сільського голови, за сприяння кондитера, Крячко Альони Юріївни, спільно з працівниками служби у справах дітей та центру соціальних служб Кетрисанівської сільської ради, найменшій статусній дитині в громаді, Іринці,жительці с. Чарівне,  було вручено святковий торт.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь