Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Працювала постійна профільна комісія сільської ради

Дата: 23.06.2021 10:43
Кількість переглядів: 878

Фото без опису

22 червня, під головуванням Сергія Бергера, відбулося засідання постійної комісії  сільської ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

Окрім членів комісії, у засіданні прийняли участь сільський голова Віктор Поліщук, секретар Кетрисанівської сільської ради Людмила Олексієнко, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, інформуючі.

Члени комісії розглянули 28 питань порядку денного. Проекти рішень рекомендовано внести на розгляд пленарного засідання чергової сесії сільської ради, яка відбудеться 24 червня 2021 року.

Основними питаннями, які розглядали депутати, були проекти про виконання сільського бюджету Кетрисанівської сільської ради за січень-березень 2021 року; внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік; встановлення транспортного податку на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території  Кетрисанівської сільської ради. Із зазначеними проектами рішень ознайомила начальник фінансового управління Людмила Нестеренко.

Депутати заслухали інформації щодо затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Кетрисанівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Кетрисанівської сільської ради,  визначення одержувача бюджетних коштів, затвердження Структури комунального закладу “Кетрисанівський базовий сільський будинок культури”, затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Кетрисанівської сільської ради на 2021–2025 роки та інші.

За результатами обговорення питань порядку денного, постійною комісією прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь