Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася І частина 7 сесії сільської ради

Дата: 25.06.2021 13:56
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

24 червня відбулося пленарне засідання сьомої сесії Кетрисанівської сільської ради восьмого скликання (І частина). Засідання провів Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук.

В роботі пленарного засідання взяли участь секретар Кетрисанівської сільської ради Людмила Олексієнко, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, заступник сільського голови Олександр Косенко, депутати сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради та її виконавчих органів.

На початку засідання сільський голова Віктор Поліщук привітав депутатів сільської ради, дні народжень яких відбулися у міжсесійний період.

У ході пленарного засідання було розглянуто 28 основних питань та земельні питання, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях сільської ради.

В результаті роботи було прийнято рішення про виконання сільського бюджету Кетрисанівської сільської ради за січень-березень 2021 року; внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік; встановлення транспортного податку на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Кетрисанівської сільської ради; встановлення розміру орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території  Кетрисанівської сільської ради та інші.

Не по всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, так як рішення про безоплатну передачу земельної ділянки комунальної власності у приватну власність приймається не менш як двома третинами голосів депутатів від загального складу ради (на засіданні були присутні 15 депутатів). Тому пленарне засідання 7 сесії вирішено розділити на дві частини і на другій частині розглянути ряд земельних питань.

Підбиваючи підсумки роботи І частини сесії, голова сільської ради Віктор Поліщук подякував депутатам за конструктивну роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь