Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Свято у Кетрисанівській громаді, яке запам’ятається надовго!

Дата: 29.06.2021 14:54
Кількість переглядів: 1406

Фото без опису

27 червня, у селі Чарівному відбулося свято, приурочене до визначної дати – 25-ї річниці Дня Конституції України. Також присутні святкували День села та День молоді.

Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості  - Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, працівники сільської ради.

В цей день село Чарівне радо зустрічало гостей на сільському стадіоні та біля сільської школи. Розваг вистачало для кожного!

Упродовж свята на стадіоні відбувалися спортивні змагання. З метою популяризації спорту в Кетрисанівській громаді, за ініціативи сільського голови Віктора Поліщука та організації головного спеціаліста відділу культури, сімї, молоді та спорту Дарї Свердленко, започатковано перехідний спортивний кубок на звання кращої спортивної команди Кетрисанівської ТГ.

Спорт — це заняття, що активізує молодь, розвиває фізичні здібності, зближує та здружує людей. Це зв'язок поколінь, це історія, це пам’ять, тому й було вирішено – змаганням бути!!!  Чарівнянці гідно приймали спортивну громадськість.  Змагання були проведені з п'яти видів спорту, серед яких: теніс настільний, шахи, шашки, волейбол та міні-футбол. 

Цьогоріч учасниками стали шість команд, а саме: комади Кетрисанівки, Витязівки, Федіївки, «Друзі» та дві команди від с. Чарівного.  Всі, без виключення, команди продемонстрували гарні спортивні результати, а головне єдність і жагу до перемоги. Команда з Федіївки гучно заявила про себе ще на привітанні, де озвучила свій спортивний девіз і задала настрою всім присутнім. Після шикування команд і напутного слова голови громади, команди розійшлися по спортивних локаціях. 

     За  результатам змагань, суддівська колегія підвела підсумки.

  Перше місце, перехідний кубок, грошову винагороду та медалі здобула команда "Друзі".

  Друге місце, грошову винагороду, грамоти та медалі здобули спортсмени з Витязівки.

  Третє місце, грошову винагороду, грамоти та медалі вибороли спортсмени з с. Чарівного

Всі інші команди отримали грамоти та грошову винагороду за участь.  Кращі спортсмени за індивідуальними результатами теж отримали матеріальну винагороду та подяки. 

 Щирі слова вдячності від організаторів свята небайдужим жителям с.Чарівного, директору Чарівнянської школи та старості, які взяли на себе відповідальну місію організації заходу, і оживили місцеві спортивні локації.

Маємо надію, що у наступному році рівень змагань буде підвищуватись, а старше покоління залюбки буде ділитися своїм досвідом і майстерністю з молоддю громади.

На урочистій частині концерту, голові Кетрисанівської громади Віктору Поліщуку в знак гостинності було вручено коровай від чарівнянців.

Віктор Васильович наголосив на важливості подібних заходів та щиро привітав присутніх зі святами, бажаючи усім миру, міцного здоров’я, злагоди, процвітання, родинного щастя. 

В честь святкування, жителів села нагороджено подарунками у номінаціях:

«Найстарший житель села» - Поцілуйко Іванна Андріївна,

«Наймолодший житель села» - родина Олександра та Олени Попейчуків,

«Золоте подружжя» - Олександр та Раїса Літвінові,

«Молода сімя» - Олександр та Катерина Кондратьєві.

Малеча ж гарно проводила час біля школи з аніматорами, за організації директора Веселівського сільського будинку культури Юлії Неус.

Виїзна торгівля, організована Татаровою Валентиною Іванівною, закликала чарівнянців та гостей до своїх лотків, дітям роздавали безкоштовне морозиво від спонсорів.

Чарівнянським будинком культури була організована виставка народних умільців, де всі бажаючі мали змогу придбати витвір мистецтва для власного дому.

Визначено й п’ять переможців конкурсу дитячого малюнку, приуроченому відзначенню Олімпійського дня, який святкували напередодні.    

По завершенню, всіх бажаючих було запрошено до частування смачною кашею, приготованою дбайливими кухарочками з Чарівного.

 Кетрисанівська громада висловлює слова особливої вдячності меценатам, які підставили плече спортсменам і забезпечили призовий фонд для нагородження. Дякуємо  Бергеру С.В., Німенку С.І., Іванову В. М.,  Рижкову О.М.,  Рижкову М. В., Многолітньому С, І., Тригуб О. Л.,  керівникові ДПДГ «Червоний Землероб».

 Аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Гурт «Степівчанка» під керівництвом Любові Петренко та Аліна Буняк з трепетом та любов’ю виконували пісні, чарівнянські хлопчики танцювали як справжні джентельмени, ведучі заходу з щирими привітаннями звертались до присутніх.

Зі свята всі розходилися сповнені позитивних емоцій, з гарним настроєм і надією на повторення таких видовищних дійств у селі ще не один раз.

Всім спортсменам бажаємо значних досягнень в ім’я процвітання спортивної держави України, а  гостям  заходу не розгубити запалу до наступного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь