Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

Дата: 30.09.2021 00:00
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

В день святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої  матері Софії відзначається День усиновлення в Україні, який згідно з Указом президента України від 27 листопада 2008 року №1088/2008, святкується щорічно 30 вересня.

Свято встановлено в Україні, враховуючи суспільну значущість  усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в с сімї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення.

З нагоди Дня усиновлення, Кетрисанівська сільська рада висловлює щиру подяку всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, які створили прийомні сім’ї, працівникам з питань усиновлення, за вагомий внесок у забезпеченні реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї.

Дуже приємно усвідомлювати, що діти, які залишилися без піклування батьків, оточені турботою і увагою, зігріті родинним теплом і любов’ю. Ми переконані в тому, що вам вистачить життєвої мудрості, душевної сили, батьківського таланту підтримати і виховати дітей, підготувати їх до самостійного життя, зробити їх щасливими.

Глибоко віримо в те, що усиновлення та інші форми сімейного виховання, як у нашій громаді так і в усій Україні будуть активно розвиватися і надалі, адже у дитини повинні бути батьки - це закон життя, який не підлягає переглядам і сумнівам.

Від усього серця вітаємо вас з Днем Усиновлення! Нехай щедрість і милосердя вашої душі множаться з кожним днем!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь