Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Федіївка святкувала 100-річний ювілей

Дата: 11.10.2021 15:15
Кількість переглядів: 847

Фото без опису9 жовтня село Федіївка відзначило найважливіше свято —День села.
На святі зібралися дорослі і діти, безліч гостей прибули. А все тому, що селу виповнилася кругла дата — 100 років!

Серед поважних гостей Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, його заступник Дмитро Гурдиш, депутати сільської ради Людмила Олексієнко, Сергій Бергер, Сергій Німенко, Дмитро Кравчук, Любов Петренко.

Голова громади Віктор Поліщук, депутати Сергій Бергер та Сергій Німенко привітали жителів з нагоди 100-річного ювілею рідного села. Теплі слова побажання успіхів у всіх справах, родинних радощів, подальшого розвитку і розквіту села прозвучали з їх вуст. Адже красиве і затишне село Федіївка і надалі повинно ставати ще кращим і багатшим, бо тут живуть люди, які заслуговують на повагу за відданість та любов до рідної землі.

Не обійшлося на святі і без приємних подарунків від сільської ради та депутатів – кошти на розвиток села та телевізор для сільського клубу.
Концертна програма з нагоди ювілейної дати заснування села тривала до пізнього вечора та відбулася завдяки художнім колективам Федіївського будинку культури та місцевим аматорам. Привітати сільчан приїхав і художній колектив з Новоградівки.
Наприкінці свята, для жителів села виступав ромський анасамбль «Ягорі», який приїхав на запрошення депутата сільської ради Дмитра Кравчука та місцевої волонтерки Зої Савченко.

Грамотами та Подяками було відзначено сумлінних землекористувачів, колишніх сільських голів, одружених пар перед святом, старожилів, кращий двір села, працівників усіх сфер. Також прозвучала подяка усім воїнам, які захищали та захищають сьогодні нашу Батьківщину у зоні АТО/ООС.

Кетрисанівська сільська рада щиро вітає усіх мешканців Федіївки з Днем села, дякує за гостинність і бажає лише процвітання, щоб народжувалися і підростали діти, спокійно і захищено почували себе люди похилого віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь