Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

22 жовтня Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук ділився досвідом з колегами із Запоріжжя

Дата: 25.10.2021 09:01
Кількість переглядів: 940

 Фото без опису Онлайн-формати спілкування все більше стають в нагоді новоствореним громадам, які бажають розвиватися й отримувати від колег практичні поради по організації діяльності.

 Допомогу в цьому надає і програма «ДОБРЕ», яка співпрацює з ОТГ у кількох напрямках. Зокрема, за фінансування «ДОБРЕ» відбувається підвищення кваліфікації керівного складу та середньої ланки фахівців Кетрисанівської сільської ради. Куратором цього напрямку в «ДОБРЕ» по Кіровоградській області є Ілона Андрощук.

  • До мене звернулися представники Запорізької області з проханням порадити громаду, яка сформувалася після минулих виборів, але вже має хороші результати. Я порадила їм Кетрисанівську сільську раду, яка має розвинену інфраструктуру і добре працюючі служби та відділи, - розповіла Ілона Андрощук.

Відтак, минулої п'ятниці голова Кетрисанівської громади Віктор Поліщук спілкувався онлайн з колегами із Запоріжжя. Голів громад цікавили питання надання старостами нотаріальних послуг, оформлення актів цивільного стану, як працюють пересувні відділення пошти у селах громади, які є програми соціальної підтримки.

 Віктор Поліщук розповів про співпрацю з ветеранськими організаціями, про підтримку учасників бойових дій, чорнобильців, людей, які опинилися у вкрай несприятливих умовах. Загалом у Кетрисанівській сільській раді за 10 місяців 2021 року було надано допомог на понад пів мільйона гривень.

  Очільників ОТГ Запорізької області цікавило також питання реалізації в громаді медичної реформи: як працюють первинний, вторинний рівень, ФАПи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь