Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

22 жовтня Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук ділився досвідом з колегами із Запоріжжя

Дата: 25.10.2021 09:01
Кількість переглядів: 912

 Фото без опису Онлайн-формати спілкування все більше стають в нагоді новоствореним громадам, які бажають розвиватися й отримувати від колег практичні поради по організації діяльності.

 Допомогу в цьому надає і програма «ДОБРЕ», яка співпрацює з ОТГ у кількох напрямках. Зокрема, за фінансування «ДОБРЕ» відбувається підвищення кваліфікації керівного складу та середньої ланки фахівців Кетрисанівської сільської ради. Куратором цього напрямку в «ДОБРЕ» по Кіровоградській області є Ілона Андрощук.

  • До мене звернулися представники Запорізької області з проханням порадити громаду, яка сформувалася після минулих виборів, але вже має хороші результати. Я порадила їм Кетрисанівську сільську раду, яка має розвинену інфраструктуру і добре працюючі служби та відділи, - розповіла Ілона Андрощук.

Відтак, минулої п'ятниці голова Кетрисанівської громади Віктор Поліщук спілкувався онлайн з колегами із Запоріжжя. Голів громад цікавили питання надання старостами нотаріальних послуг, оформлення актів цивільного стану, як працюють пересувні відділення пошти у селах громади, які є програми соціальної підтримки.

 Віктор Поліщук розповів про співпрацю з ветеранськими організаціями, про підтримку учасників бойових дій, чорнобильців, людей, які опинилися у вкрай несприятливих умовах. Загалом у Кетрисанівській сільській раді за 10 місяців 2021 року було надано допомог на понад пів мільйона гривень.

  Очільників ОТГ Запорізької області цікавило також питання реалізації в громаді медичної реформи: як працюють первинний, вторинний рівень, ФАПи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь