Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Питання щодо діяльності пошти на території громади

Дата: 25.10.2021 17:28
Кількість переглядів: 550

Фото без описуПоштовим зв’язком в Україні (і в Кетрисанівській громаді) займається державне управління «Укрпошта», яке самостійно проводить свою діяльність, приймає на роботу, звільняє з роботи працівників і не є підприємством, підлеглим Кетрисанівській громаді.

Вже кілька місяців по всій Україні здійснюється проект по наданню в селах поштових послуг пересувними поштовими відділеннями.

З 1 жовтня цей проект запущений ДП «Укрпошта» і в обох громадах колишнього Бобринецького району. Тому звільнення працівників пошти – питання ДП «Укрпошта».

Зі своєї сторони Кетрисанівська громада вирішує питання створення кімнат, де люди, які очікуватимуть на отримання поштових послуг, зможуть перечекати негоду, холод чи спеку. Такі кімнати – це ініціатива громади, яка також вимагає затрат з бюджету, але сільська рада робить все для комфорту людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь