Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 08:31
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

Дорогі жителі громади!

Від щирого серця вітаю вас з Днем визволення України від фашистських загарбників!

Сьогодні ми вшановуємо великий подвиг визволителів української землі, висловлюємо найщиріші слова подяки людям, які вибороли право на життя і свободу нашого народу, врятували від нацизму народи європейського континенту.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Шановні ветерани, дозвольте від усього серця побажати вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму! Хай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров’я, любові та уваги рідних. Ми пишаємося вами – своїми істинними героями. Низький уклін вам! І вічна пам'ять загиблим!

Ми ніколи не забудемо подвиг своїх визволителів!

З повагою, Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь