Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Процес вакцинування став масовим!

Дата: 04.11.2021 11:20
Кількість переглядів: 905

Фото без опису

Вакцинація на території Кетрисанівської та Бобринецької громад набула масового характеру. Якщо місяць-два тому в Кетрисанівському ЦПМСД ще не було черг, то на даний час біля кабінету вакцинації у приміщенні ЦПМСД (колишній поліклініці) спостерігаються черги. Вакцинують людей і в приміщенні адміністрації, і у поштовому відділенні, за які також відповідає ЦПМСД. 

За інформацією директора Кетрисанівського ЦПМСД Ігоря Тесленка, станом на 4 листопада провакциновано по обох громадах першою дозою вакцини – 4542 особи, другу дозу отримали 3107 осіб.

- Хочу наголосити на тому, що вакцинація не відміняє дотримання карантинних заходів та необхідної гігієни – миття рук з милом. Як і будь-яке введення вакцини має на меті запобігання зараженню та послаблення негативних наслідків хвороби у випадку захворювання, полегшення її перебігу, - зазначає Ігор Тесленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь