Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Невакциновані від COVID-19 відсторонені від роботи у навчальних закладах громади

Дата: 11.11.2021 11:59
Кількість переглядів: 834

Фото без опису

8 листопада набрав чинності наказ МОЗ №2153, яким затверджено «Перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням».

Йдеться про працівників центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів; місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів; закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

З 8 листопада відбулося відсторонення від роботи невакцинованих працівників закладів загальної середньої освіти, у тому числі спеціальних, дошкільних, позашкільних закладів освіти громади.

Відтак, у п’яти загальноосвітніх школах громади відстороненню від роботи підлягало 7 осіб – 6 педагогів й 1 техпрацівник. Серед них 1 особа знаходиться на лікарняному, тому фактично відсторонено 6 працівників.

 У дошкільних закладах відстороненню підлягали 3 працівника у 3-х навчальних закладах. Фактично відсторонено одного працівника, оскільки один із 3-х перебуває на лікарняному, ще один працівник – у відпустці за власним рахунком.

По Будинку дитячої творчості Кетрисанівської сільської ради відстороненню від роботи підлягає 4 працівника. Фактично відсторонено 3-х педагогів, один із працівників перебуває у соціальній відпустці.

Кетрисанівська сільська рада закликає: «Вакцинуйтеся – будьте відповідальними!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь