Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Невакциновані від COVID-19 відсторонені від роботи у навчальних закладах громади

Дата: 11.11.2021 11:59
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

8 листопада набрав чинності наказ МОЗ №2153, яким затверджено «Перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням».

Йдеться про працівників центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів; місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів; закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

З 8 листопада відбулося відсторонення від роботи невакцинованих працівників закладів загальної середньої освіти, у тому числі спеціальних, дошкільних, позашкільних закладів освіти громади.

Відтак, у п’яти загальноосвітніх школах громади відстороненню від роботи підлягало 7 осіб – 6 педагогів й 1 техпрацівник. Серед них 1 особа знаходиться на лікарняному, тому фактично відсторонено 6 працівників.

 У дошкільних закладах відстороненню підлягали 3 працівника у 3-х навчальних закладах. Фактично відсторонено одного працівника, оскільки один із 3-х перебуває на лікарняному, ще один працівник – у відпустці за власним рахунком.

По Будинку дитячої творчості Кетрисанівської сільської ради відстороненню від роботи підлягає 4 працівника. Фактично відсторонено 3-х педагогів, один із працівників перебуває у соціальній відпустці.

Кетрисанівська сільська рада закликає: «Вакцинуйтеся – будьте відповідальними!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь