Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Випускник Новоградівської школи - стипендіат обласної премії

Дата: 12.11.2021 09:27
Кількість переглядів: 1532

Фото без описуКіровоградська обласна державна адміністрація призначила премії студентам у трьох номінаціях: "За науково-дослідні, освітні досягнення та досягнення у здобутті професії", "За творчі досягення" та "За спортивні досягнення".

Комісія розглянула матеріали 31 претендента з різних навчальних закладів області. 18 студентів отримають обласну стипендію у розмірі 6,9 та 12 тисяч гривень.

Приємно, що серед стипендіатів - колишній учень,  випускник Новоградівської школи, студент магістратури Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка Владислав Крушеніцький.

Владислав закінчив Новоградівську школу у 2016 році, у 2020 році - факультет історії, бізнес-освіти і права Центральноукраїнського університету (бакалавр з відзнакою). На даний час навчається на ІІ курсі магістратури на спеціальності "Правоохоронна діяльність", має друковані наукові роботи.

Владислав зайняв третє місце у номінації "За науково-дослідні, освітні досягнення та досягнення у здобутті професії". Стипендія у цій номінації становить 6000 гривень.

- Відрадно, що знання, які закладає школа, дають свої плоди і під час навчання у закладі, і через багато років потому. Владиславом, як і багатьма нашими випускниками, які цілеспрямовано йдуть до своєї мети, мають успіхи у навчанні, у професійній діяльності, ми пишаємося. Любов до історії з"явилася у нього у школі, значну роль відіграла у виборі професії вчитель історії Наталія Армашова. Вдячні батькам за постійну підтримку Владислава під час різних олімпіад, конкурсів. Це дуже важливо, коли робота, яку проводить педагогічний колектив, знаходить розуміння в учнів і батьків.

 Щодо стипендії - така практика стимулювання обдарованих людей, така увага до їх діяльності дає наснагу тим, хто в недалекому майбутньому увійде до еліти суспільства і визначатиме подальший напрямок руху держави. Такі люди, як Владислав, є прикладом для нинішніх учнів шкіл, які розуміють, що успіх - це постійна робота над собою, це здобуття знань і вмінь, - зазначає директор Новоградівської школи Володимир Безрученко.

Ми ж вітаємо Владислава, колектив педагогів Новоградівської школи, для яких успіхи їх учнів є показниками і їхньої багаторічної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь