Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Щоденні турботи громади та КП "Кетрисанівське"

Дата: 24.11.2021 15:55
Кількість переглядів: 627

Фото без описуКомунальне підприємство "Кетрисанівське" розпочало діяльність  менше року тому. На його баланс передано усі водогони в старостинських округах, вуличне освітлення у селах громади. На обслуговуванні сорока працівників підприємства (які працюють і в Бобринці, і в старостатах), перебувають адміністративне приміщення, ФАПи, клуби, бібліотеки. 

 За кілька місяців діяльності працівники "Кетрисанівського" замінили понад 200 енергозберігаючих ламп вуличного освітлення у селах, постійно працюють на водогонах. Більшість із мереж не мають схем, їм по кілька десятків років і вони потребують заміни на сучасні пластикові труби. Комунальники виконували дрібний та середній ремонт у Павлогірківці, де замінили 60 метрів труби, зробили нові згони, у Кетрисанівці, Тарасівці, Рощахівці, Новоградівці.

 Виконується автобусний маршрут "Федіївка-Бобринець". Пройшов технічний огляд автобус, який невдовзі здійснюватиме рейс "Бобринець-Павлогірківка". Водії - також працівники КП "Кетрисанівське". 

 На підприємстві незамінним є новітній екскаватор, придбаний Кетрисанівською громадою.

- Невдовзі, після закінчення тенденрних процедур, отримаємо потужний грейдер. Для грейдерування жорствяних доріг громади, для розчищення їх від заметів взимку - це незамінна техніка, - каже начальник комунального підприємства Микола Крамаренко.

 У вівторок, 23 листопада, проводилися завершальні роботи по облаштуванню "Поліцейської станції" у Новоградівці, де базуватиметься поліцейський офіцер громади. У ремонті  приміщення брали участь староста Микола Нечай, працівники старостату, закладів соціальної сфери та працівники КП "Кетрисанівське".

 Днями відбудеться урочисте відкриття "Поліцейської станції", відтак громада отримає ще один пункт для прийому громадян поліцейським, підтримки зв"язку з відділенням поліції для захисту правопорядку на території громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь