Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Новоградівці запрацювала "Поліцейська станція": можна просити допомоги у поліцейського офіцера громади

Дата: 26.11.2021 15:59
Кількість переглядів: 1954

Фото без опису

Відтепер, окрім дільничних поліцейських, у Новоградівці працюватиме поліцейський офіцер громади Олег Степурський, який навчався за американською системою підготовки поліцейських офіцерів громади.

Поліцейську станцію у четвер відкрили за участі голови громади Віктора Поліщука, його першого заступника Дмитра Гурдиша, депутатів сільської ради Сергія Бергера, Віктора Іванова та гостей - начальника Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області Романа Козьякова, його заступників, начальника відділення поліції №3 м.Бобринець Володимира Кучера.

У планах Кетрисанівської сільської ради - відкриття ще двох поліцейських станцій на території громади. Очільник поліцейського управління області Роман Козьяков пообіцяв сприяння і подальшу співпрацю - направити на навчання офіцерів для забезпечення поліцейських станцій кадрами.

Ремонтні роботи у колишньому приміщенні профілакторію тривали з літа, участь у ремонті брали староста Микола Нечай,  працівники старостату, соціальних закладів, комунального підприємства "Кетрисанівське". Кімнати і приймальня, за словами Романа Козьякова, - найпросторіші серед приміщень інших поліцейських станцій.

Для ефективної діяльності поліцейського офіцера Кетрисанівська сільська рада придбала автомобіль "Рено-Дастер" за кошти бюджету громади - 672 тисячі гривень вартість автомобіля та 34 тис. грн. - його переоформлення.

Зі слів Олега Степурського, він, як поліцейський офіцер громади, співпрацює з усіма старостатами, на зв"язку 24 години щодня. Громадяни можуть звертатися з будь-якими юридичними питаннями, за правовою допомогою, консультаціями щодо законодавчих норм.

Поліцейський офіцер громади повинен реагувати на усі повідомлення, заяви про адмінпорушення, в його компетенцію також входить превенція - запобігання правопорушенням у підлітковому середовищі.

Тож, хай зусилля керівництва громади, поліції, депутатів, стростату, жителів Новоградівки принесуть користь жителям усієї громади, а поліцейському офіцеру громади - успіху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь