Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Новоградівці запрацювала "Поліцейська станція": можна просити допомоги у поліцейського офіцера громади

Дата: 26.11.2021 15:59
Кількість переглядів: 1935

Фото без опису

Відтепер, окрім дільничних поліцейських, у Новоградівці працюватиме поліцейський офіцер громади Олег Степурський, який навчався за американською системою підготовки поліцейських офіцерів громади.

Поліцейську станцію у четвер відкрили за участі голови громади Віктора Поліщука, його першого заступника Дмитра Гурдиша, депутатів сільської ради Сергія Бергера, Віктора Іванова та гостей - начальника Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області Романа Козьякова, його заступників, начальника відділення поліції №3 м.Бобринець Володимира Кучера.

У планах Кетрисанівської сільської ради - відкриття ще двох поліцейських станцій на території громади. Очільник поліцейського управління області Роман Козьяков пообіцяв сприяння і подальшу співпрацю - направити на навчання офіцерів для забезпечення поліцейських станцій кадрами.

Ремонтні роботи у колишньому приміщенні профілакторію тривали з літа, участь у ремонті брали староста Микола Нечай,  працівники старостату, соціальних закладів, комунального підприємства "Кетрисанівське". Кімнати і приймальня, за словами Романа Козьякова, - найпросторіші серед приміщень інших поліцейських станцій.

Для ефективної діяльності поліцейського офіцера Кетрисанівська сільська рада придбала автомобіль "Рено-Дастер" за кошти бюджету громади - 672 тисячі гривень вартість автомобіля та 34 тис. грн. - його переоформлення.

Зі слів Олега Степурського, він, як поліцейський офіцер громади, співпрацює з усіма старостатами, на зв"язку 24 години щодня. Громадяни можуть звертатися з будь-якими юридичними питаннями, за правовою допомогою, консультаціями щодо законодавчих норм.

Поліцейський офіцер громади повинен реагувати на усі повідомлення, заяви про адмінпорушення, в його компетенцію також входить превенція - запобігання правопорушенням у підлітковому середовищі.

Тож, хай зусилля керівництва громади, поліції, депутатів, стростату, жителів Новоградівки принесуть користь жителям усієї громади, а поліцейському офіцеру громади - успіху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь