Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Проведення міжнародної Акції «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЛЯ» 2021

Дата: 06.12.2021 16:06
Кількість переглядів: 178

 

Фото без опису

З метою створення безпечного освітнього середовища у навчальних закладах Кетрисанівської громади з 25 листопада 2021 по 10 грудня 2021 року в рамках Акції «16 днів проти насильства» комунальною установою “Кетрисанівський сільський центр соціальних служб” Кетрисанівської сільської ради спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції Кропивницького районного управління поліції, представниками служби у справах дітей Кетрисанівської сільської ради проведено тематичні зустрічі з учнями шкіл, в ході яких, надано роз’яснення понять: що таке булінг та домашнє насильство.

Проведено профілактичні бесіди щодо: запобігання вчинення дітьми злочинів, правопорушень, проявів булінгу в освітньому просторі, попередження домашнього насильства, вживання алкогольних, наркотичних речовин, тютюнових виробів.

Активних учасників представниками служби у справах дітей Кетрисанівської сільської ради було відзначено офіційним кольором компанії - помаранчевим.

Надано інформаційні буклети “Зупинимо насильство разом” та “Домашнє насильство: як його розпізнати та як протидіяти”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь