Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Завдяки Кетрисанівській сільській раді в центрах екстреної медицини у Кетрисанівці та в Бобринці будуть новітні "Швидкі допомоги"

Дата: 15.12.2021 11:17
Кількість переглядів: 1003

Фото без опису

Умови успішного порятунку життя людей - вчасна доставка "Швидкою допомогою" хворих до лікувального закладу, добре обладнана медичною апаратурою "Швидка" та професіоналізм медиків. 
 Отож, насамперед - наявність автомобіля з оснащенням. Місцевому самоврядуванню наразі доводиться підставляти плече екстреній меддопомозі коштами - заради порятунку жителів території. Відтак, Кетрисанівська сільська рада зі свого бюджету у жовтні цього року оплатила 270 тисяч гривень за реєстрацію двох сучасних "Швидких допомог". Одну з них невдовзі отримає  "Центр екстреної медицини та медицини катастроф у Кіровоградській області" Кіровоградської облради (базується у Бобринці). 
 10 грудня Кетрисанівська громада (Пункт базування екстреної меддопомоги с.Кетрисанівка) вже отримала автомобіль "Швидкої допомоги", а водії та медик (фельдшер Любов Гриценко) пройшли перший інструктаж. 
 Медичні працівники "Швидкої допомоги" у Бобринці кажуть: про таке професійне забезпечення автомобіля можна тільки мріяти: тут є все для підтримки і життєзабезпечення пацієнтів, зокрема дефібрилятор, киснева установка, пневматичні шини та багато іншого медобладнання, тому й необхідні інструктажі для його опанування бригадами "Швидких допомог".

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь