Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Завдяки Кетрисанівській сільській раді в центрах екстреної медицини у Кетрисанівці та в Бобринці будуть новітні "Швидкі допомоги"

Дата: 15.12.2021 11:17
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

Умови успішного порятунку життя людей - вчасна доставка "Швидкою допомогою" хворих до лікувального закладу, добре обладнана медичною апаратурою "Швидка" та професіоналізм медиків. 
 Отож, насамперед - наявність автомобіля з оснащенням. Місцевому самоврядуванню наразі доводиться підставляти плече екстреній меддопомозі коштами - заради порятунку жителів території. Відтак, Кетрисанівська сільська рада зі свого бюджету у жовтні цього року оплатила 270 тисяч гривень за реєстрацію двох сучасних "Швидких допомог". Одну з них невдовзі отримає  "Центр екстреної медицини та медицини катастроф у Кіровоградській області" Кіровоградської облради (базується у Бобринці). 
 10 грудня Кетрисанівська громада (Пункт базування екстреної меддопомоги с.Кетрисанівка) вже отримала автомобіль "Швидкої допомоги", а водії та медик (фельдшер Любов Гриценко) пройшли перший інструктаж. 
 Медичні працівники "Швидкої допомоги" у Бобринці кажуть: про таке професійне забезпечення автомобіля можна тільки мріяти: тут є все для підтримки і життєзабезпечення пацієнтів, зокрема дефібрилятор, киснева установка, пневматичні шини та багато іншого медобладнання, тому й необхідні інструктажі для його опанування бригадами "Швидких допомог".

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь