Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

КП «Кетрисанівське» проклало у Василівці 370 метрів нової труби водогону

Дата: 22.12.2021 16:43
Кількість переглядів: 701

 

 Спокійне і розмірене життя жителів громади великою мірою залежить від злагодженої і професійної роботи комунальної служби. Протягом минулого тижня працівники комунального підприємства «Кетрисанівське» виїжджали на ремонт водомереж, вуличного освітлення у Костомарівку, Кетрисанівку (Отрадну Долину), Рощахівку.

Найбільший обсяг роботи припав на Василівку, де проклали 370 метрів нової труби водогону.

Директор КП «Кетрисанівське» Микола Крамаренко розповів, що для цих робіт було задіяно екскаватор підприємства. Завершили роботи по прокладенню труби у суботу, 18 грудня, вже близько шостої вечора. Добре організував роботу староста Василівки Валентин Курач,  сумлінно трудився працівник підприємства, житель Василівки  Анатолій Луковець. Залишилися роботи по прокладенню труби під греблею, потрібна спеціальна техніка, щоб пробити кілька метрів для прокладення цієї труби, аби не руйнувати гідроспоруду. Така техніка є тільки у газівників, тому сподіваємося з їх допомогою закінчити ремонт і запустити водогін вже найближчими днями.

Вдячний працівникам КП «Кетрисанівське», сільській раді за виділення коштів з бюджету, спонсорам, які допомогли: Миколі Панасюку та Миколі Сорочану, - зазначив староста Валентин Курач.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь