Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 11 сесія Кетрисанівської сільської ради

Дата: 24.12.2021 14:53
Кількість переглядів: 854

Фото без опису

22 грудня відбулося пленарне засідання 11 сесії Кетрисанівської сільської ради восьмого скликання. Засідання провів Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук.

У ході пленарного засідання було розглянуто 21 основне питання та 236 земельних питань, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях сільської ради.

В результаті роботи було прийнято рішення про призначення на посаду завідувача комунальної установи «Трудовий архів» сільської ради ЛОБОВОЇ Людмили Андріївни.

Основними питаннями, які розглядали депутати, були проекти про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Кетрисанівської сільської ради на 2022-2025 роки, про бюджет Кетрисанівської сільської територіальної громади на 2022 рік,  внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік, земельні питання.

Депутати Олексій Цокалов та Микола Пелеш висловили пропозицію проаналізувати відвідування депутатами пленарних засідань, а у разі пропуску більше половини засідань, вивчити питання щодо відкликання цих депутатів.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь