Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Поліцейський офіцер застерігає жителів громади

Дата: 04.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 1113

Фото без опису

 Минулого року у Новоградівці запрацювала поліцейська станція, об лаштована за кошти бюджету Кетрисанівської сільської ради з метою покращення правопорядку на території та профілактики правопорушень.

 Поліцейський офіцер станції Олег Степурський наголошує на необхідності співпраці населення з поліцією:

 Наразі маємо ситуацію з пограбуванням та катуванням сім»ї фермера у сусідній Компаніївській громаді, у селі, яке територіально співпадає з межами Кетрисанівської громади – з селом Верхньоінгульським. Жителі сіл повинні бути дуже уважними, адже не виключено, що попередньо у село навідувалися злочинці, хтось міг бачити їх транспорт, могли помітити підозрілу поведінку людей.

 Українці, особливо у селах, дуже привітні люди, окрім того, є багато пенсіонерів, людей старшого віку, які звикли довіряти і знайомим, і незнайомим людям, якщо ще вони й представляються працівниками різних служб. Цим користаються різні шахраї.

 Національна поліція розробила пам"ятку для населення. Її варто взяти до уваги та не легковажити у нинішній час. Маєте бути спостережливими та обачними. Якщо помітили сторонніх осіб у селі, тих, які пропонують зняти порчу чи поворожити, замінити старі гроші на нові або розміняти купюру, придбати побутові товари за низькою ціною, представляються працівниками соціальних служб та пропонують допомогу, просять води чи якимось чином намагаються потрапити на подвір"я чи в будинок.

 В будь-якому з цих випадків, або ви маєте просто сумнів у якійсь ситуації, - телефонуйте на мій мобільний 096-9919619, на лінію "102" у поліцейське відділення, запам"ятовуйте прикмети осіб та номерні знаки транспортного засобу, на якому вони пересуваються. І в жодному випадку не впускайте сторонніх осіб в оселю чи навіть на подвір"я.

 Поліція, дільничний офіцер поліції чи я особисто перевіримо надану інформацію та з"ясуємо причину перебування людей у населеному пункті. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь