Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися урочисті та святкові заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 15:21
Кількість переглядів: 260

Фото без описуСьогодні, 15 лютого у приміщенні міського будинку культури відбулися урочисті та святкові заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

На свято завітали Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, керівництво Бобринецької міської ради, начальник третього відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Микола Капітоненко та голова районної  організації УСВА Микола Тосік.

Воїнам-інтернаціоналістам звучали привітання та побажання миру, здоров’я та благополуччя. Наші земляки, які брали участь у миротворчих операціях, завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили авторитет України як країни–миротворця.

З нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, за вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, активну участь у роботі Бобринецької районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Грамотами Кетрисанівської сільської ради нагороджено Мічкура Валентина Олександровича, Пласовенка Олексія Івановича, Сметану Олександра Борисовича.

З нагоди пам’ятної дати, воїнів-афганців обох громад також нагородили міський голова Леонід Кравченко, підполковник Микола Капітоненко та голова районної  організації УСВА Микола Тосік.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який подарували присутнім аматори Кетрисанівської та Бобринецької громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь