Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи забезпечуються вимоги до якості обслуговування суб’єктів звернення в обласному центрі зайнятості?

Дата: 16.02.2022 11:52
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Наказом Міністерства цифрової трансформації України від 10.12.2021 № 173, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 23.12.2021 за № 1664/37286, затверджено Основні вимоги до якості обслуговування суб’єктів звернення (ознайомитись з текстом наказу можна на вебсторінці Міністерства цифрової трансформації України). Ці Основні вимоги встановлюють процедуру обслуговування суб’єктів звернення, які звертаються до офлайн-фронт-офісу для подачі заяв, документів, отримання результатів надання адміністративних послуг, інформації, консультацій та з інших питань, вирішення яких належить до повноважень офлайн-фронт-офісу.

Одним із видів адміністративних послуг є видача обласним центром зайнятості (далі – ОЦЗ) дозволів на застосування роботодавцями праці іноземців та осіб без громадянства.

Прийом суб’єктів звернень в ОЦЗ здійснюється в кабінеті № 19 (м. Кропивницький, вул. Леоніда Куценка, 10). Консультації можна отримати за телефоном (0522) 24-64-18. Електронною поштою можна отримати інформацію, направивши звернення за адресою inspec@kocz.gov.ua.

Слід зазначити, що працівники ОЦЗ максимально дотримуються вказаних Основних вимог у своїй роботі. Вжиті заходи щодо належного оснащення місця прийому суб’єктів звернень. Зокрема, це місце оснащене офісною технікою (ксерокс, сканер, принтер). Розміщені нормативно-правові документи для самостійного отримання послуг.

Також зазначаємо, що на вебсторінці ОЦЗ розміщена необхідна інформація для суб’єктів звернень. 

Більш детально за посиланням: https://center.diia.gov.ua/library/osnovni-vimogi-do-akosti-obslugovuvanna-subektiv-zvernenna

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь