A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанування пам’яті громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав

Дата: 16.02.2022 13:57
Кількість переглядів: 203

З метою вшанування пам’яті громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, та формування в учнівської молоді активної громадянської позиції і шанобливого ставлення до воїнів-інтернаціоналістів,  закладами загальної середньої освіти Кетрисанівської громади протягом лютого 2022 року були проведені заходи виховного характеру.

         Педагогічний та учнівський колективи здійснили покладання квітів до могил та меморіальних дошок односельців воїнів – афганців: Віктора Куліша, Миколи Брасла, Олександра Качана, Станіслава Хлібійчука, Віктора Яницького.

         Класними керівниками проведено: години спілкування, виховні, тематичні бесіди, уроки мужності «Гіркі спогади воїна-афганця», «Біль афганської війни», інформаційні хвилинки «Афганістан звучить в моїй душі»,  «Афганістан далекий, у кожній пам’яті живий», учні початкових класів переглянули документальні фільми «Останній солдат Афганістану», «Афганістан. Вся правда». У шкільних бібліотеках проходили виставки літератури про висвітлення подій бойових дій на території Республіки Афганістан «Чорна тінь Афганістану» та проведено виставки малюнків «Я малюю мир».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь