Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася ІІ частина 12 сесії сільської ради

Дата: 18.02.2022 16:39
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Сьогодні, 18 лютого, відбулася друга частина пленарного засідання 12 сесії Кетрисанівської сільської ради восьмого скликання. Засідання провів Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук.

Засідання розпочалося хвилиною мовчання на знак вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. З метою вшанування пам’яті Героя Небесної Сотні Віктора Чміленка та покладання квітів на його могилу, представники сільської ради на чолі з першим заступником сільського голови Гурдишем Дмитром Юрійовичем відбули на місце поховання в село Борисівку,  що на території Кетрисанівської громади.

В ході пленарного засідання було розглянуто 13 основних та  255 земельних питань. Всі питання попередньо були опрацьовані членами постійних профільних комісій сільської ради.

Депутат Сергій Німенко вніс пропозицію виключити із порядку денного 43 земельних питання, з них 35 як такі, що потребують уточнення, та 8 питань -                 у зв’язку з письмовим зверненням громадян залишити заяву без розгляду.

В кінці засідання, Віктор Поліщук звернувся до депутатів з оголошенням про зобов’язання щорічно до 01 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається  Національним агентством.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь