Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися установчі збори нової ГО ветеранів Кетрисанівської громади

Дата: 21.02.2022 19:25
Кількість переглядів: 219

 

Ветеранську організацію, що мала статус Бобринецької районної, багато років очолювали Діна Сулімова та Інна Гребенюк.

 Після утворення Кетрисанівської громади виникла необхідність переформатувати організацію, оновити назву та внести зміни до Статуту.

 17 лютого відбулися установчі збори ГО «Організація ветеранів України Кетрисанівської громади» - так тепер називатиметься спілка ветеранів. Головою ветеранської організації обрано Тетяну Павловську, обрано Раду організації, внесено зміни у Статут.

 Зі слів Тетяни Павловської, далі відбудеться реєстрація нової ГО, до якої можуть входити (оскільки це громадська організація) не лише представники старшого покоління чи пенсіонери, а люди різного віку, які підтримуватимуть положення Статуту. Діяльність організації охоплюватиме усі села громади.

 Підтримку створення дієвої ветеранської організації в громаді висловив  Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, який вважає, що проблеми ветеранів мають бути виокремленими. Є необхідність знати їх глибше, що дозволить оперативно реагувати на проблемні ситуації. Допомогти в цьому керівництву громади має саме організація ветеранів.

 Зі слів учасниці установчих зборів,  жительки Миколо-Бабанки Ніли Жосан, організація ветеранів потрібна не заради формального її існування. 

- Населення сіл старіє,  кількість старостатів переформатовується,  старости будуть не в кожному з 73 сіл громади, тому ветерани зможуть звертатися і до активістів ветеранської організації, яка спілкуватиметься з керівництвом громади.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь