A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Власники житлових приміщень, які розмістили внутрішньо переміщених осіб можуть отримати щомісячну адресну допомогу для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг

Дата: 31.03.2022 13:55
Кількість переглядів: 640

Фото без опису

Власник жилого приміщення зобов’язаний не пізніше наступного дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб подати заяву до старости населеного пункту за місцем розташування жилого приміщення, у якій зазначити прізвище, ім’я та по батькові кожної з розміщених осіб та до якої додати копії документів, що посвідчують їх особу. Власник жилого приміщення також зобов’язаний в день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості подати заяву з інформацією про зміну переліку осіб, розміщених у жилому приміщенні.

Для отримання компенсації власник жилого приміщення не пізніше п'яти днів з дня закінчення звітного місяця подає до старости за місцем розташування жилого приміщення заяву за формою згідно з  додатком 1 до Постанови КМУ від 19 березня 2022 року №333.

Зразки заяв власник житлово приміщення, який розмістив внутрішньо-переміщених осіб може отримати у старости відповідного населеного пункту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь