A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Урочисті заходи з нагоди вшанування Дня Чорнобильської трагедії

Дата: 27.04.2022 16:30
Кількість переглядів: 1055

Фото без опису

26 квітня у приміщенні міського будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди вшанування Дня Чорнобильської трагедії.

Ведуча заходу нагадала присутнім про події квітня 1986 року, які стали епохальними не тільки в історії України, а й всього людства. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів тієї трагедії.

Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук висловив глибоку подяку всім героям-чорнобильцям, які зробили крок назустріч біді, показавши світові зразок безмірного героїзму і мужності.

З нагоди відзначення ліквідаторів І категорії за особистий внесок у ліквідацію наслідків аварії на ЧАЕС, мужність, самовіддані дії, виявлені під час виконання службового обов`язку та у зв`язку з 36-ми роковинами Чорнобильської трагедії, Грамотами Кетрисанівської сільської ради нагороджено ГРИШІНА Петра Олексійовича, КУЦЯ Михайла Федоровича, МАРУЩАКА Ігоря Олексійовича, ТАРАСЕНКА Леоніда Ілліча, ТЕТЕРУ Леоніда Антоновича, ЯРЕМЧУКА Олександра Володимировича.

Рішенням виконавчого комітету сільської ради 73 учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та членам сімей померлих ліквідаторів виділено матеріальну допомогу на загальну суму 53500,0 гривень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь