A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У селах Кетрисанівської громади відзначили День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2022 09:41
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису

Цього року, пам’ятні дати 8 і 9 травня – Дні пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України.

Зараз, як і в роки Другої світової війни, ми не маємо права програти, бо для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда-злочинця.

День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізує не тріумф переможців над переможеними, а є нагадуванням про страшну катастрофу.

З метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, увічнення пам’яті загиблих та з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у сільських населених пунктах Кетрисанівської громади пройшли мітинги та покладання квітів до пам’ятних знаків, стел, братських могил загиблим воїнам. В бібліотеках громади оформлені тематичні виставки.

Пам’ятаймо тих, хто боровся за Україну тоді! Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні! Перемогли нацистів – переможемо і рашистів! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь