Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У чому відмінність між чинною і новою формою звітності про вакансії?

Дата: 15.06.2022 16:46
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Перш за все, розглянемо складові частини чинної і нової форми звітності № 3-ПН. Чинна форма складається із загального блоку та двох розділів – «Основні дані про вакансії» та «Коментарі до даних про вакансії» (заповнюється за наявності таких коментарів).

У свою чергу, нова форма звітності також містить загальний блок (адресна частина), в якому зазначається інформація про респондента та вид інформації (первинна чи уточнювальна). У цьому ж блоці проставляються підписи керівника та працівника центру зайнятості, який прийняв звіт. Форма містить таблицю «Основні дані про вакансію(ї)».

Додатком до звіту є блок «Відомості про вакансію(ї)», який заповнюється у разі, якщо спосіб укомплектування вакансії передбачає її укомплектування за сприяння державної служби зайнятості.

Довідково. На Facebook-сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості протягом червня розміщуватимуться матеріали щодо відмінності старої та нової форм звітності. Також і про особливості подання нової форми для того, аби працівники кадрових служб роботодавців могли підготуватися до заповнення нової форми.

Якщо у вас виникли додаткові запитання щодо звітності та порядку її заповнення, звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

Крім того, пропонуємо доєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot, за допомогою якого можна отримати додаткову інформацію з поширених питань.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь