Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Понад 170 переселенців розірвали договір з роботодавцями за сприяння служби зайнятості

Дата: 20.06.2022 16:30
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Віднедавна внутрішньо переміщена особа, яка не має змоги припинити трудові відносини за пунктом 1 статті 36, статтями 38, 39 Кодексу законів про працю України, у зв’язку з неможливістю продовження роботи за таким трудовим договором за попереднім місцем проживання, має право на розірвання трудового договору в односторонньому порядку.

Необхідно лише звернутися до найближчого центру зайнятості/філії за місцем вашого перебування та подати заяву на ім’я роботодавця.

Датою припинення трудового договору вважатимуть наступний день після подання такої заяви.

Центр зайнятості повідомить:

- роботодавця – будь-якими засобами комунікації, у т. ч. електронними;

- територіальний орган ПФУ; 

- територіальний орган ДПС. 

Якщо у вас виникають запитання стосовно реєстрації в центрах зайнятості/філіях та щодо послуг, які надає служба зайнятості,  звертайтеся за телефонами: +380665818784, (0522) 32-17-68 та (0522) 32-13-28.

Крім того, обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами, Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград   https://t.me/dcz_kir.

Довідково. З 7-го травня до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості звернулися 172 внутрішньо переміщені особи з проханням сприяти у припиненні трудових договорів із роботодавцями. Більше 50 % отриманих заяв на розірвання трудових відносин надійшло від мешканців Донецької та Луганської областей.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь