A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася зустріч з трудовим колективом КНП «Кетрисанівський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Дата: 24.06.2022 15:16
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Сьогодні, 24 червня у актовому залі КНП «Кетрисанівський центр первинної медико-санітарної допомоги» відбулася зустріч керівництва Кетрисанівської сільської ради, депутатів сільської ради, старост з трудовим колективом підприємства.

Після заслуханого звіту директора закладу Ігоря Тесленка відбулося обговорення щодо проблемних питань фінансово-господарської діяльності медичного закладу. 

Сільський голова Віктор Поліщук розповів, що робить влада для того, щоб заклад функціонував в нормальному режимі. Він зазначив що зараз непростий етап для комунального підприємства, тим більше в умовах війни, яка триває в Україні. З початку війни із нашої громади загинуло 8 військовослужбовців, тяжко поранено – 19. Рішенням виконавчого комітету виділено кошти сім’ям загиблих та пораненим на загальну суму 165000 грн. Пріоритетним для громади було і буде надання медичних послуг у сільській місцевості, саме тому медичний заклад та всі фельдшерські пункти будуть функціонувати, але для цього усім нам потрібно прикласти максимум зусиль.

Депутат сільської ради Сергій Бергер зазначив, що фельдшерські пункти є однією з невід'ємних складових первинної ланки системи охорони здоров'я в сільській місцевості. Саме вона найближча до людей, саме сюди жителі сіл звертаються за першою медичною допомогою.

Голова трудового колективу Роман Чепіга та лікарі “первинки” висловили свої думки щодо покращення матеріально-технічної бази медичного закладу.

Загалом, зустріч була конструктивною, всі проблемні питання було розглянуто та заплановано шляхи їх вирішення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь