A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У селі Тарасівка відбулося спортивно-патріотичне свято «Краща спортивна команда - 2022»

Дата: 27.06.2022 16:51
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Спорт — це заняття, що активізує молодь, розвиває фізичні здібності, зближує та здружує людей. Це зв'язок поколінь, це історія, це пам’ять, підняття патріотичного духу. Саме тому керівництвом Кетрисанівської громади було вирішено провести спортивно-патріотичне свято «Краща спортивна команда - 2022».

Свято, яке було також приурочене Дню Конституції України, відбулося 26 червня, у селі Тарасівка Кетрисанівської сільської ради. Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості  - Кетрисанівський сільський голова Віктор Поліщук, секретар сільської ради Людмила Олексієнко, перший заступник сільського голови Дмитро Гурдиш, депутати та працівники сільської ради, творчі волонтери та спонсори.

Гостей Тарасівка зустрічала на двох локаціях: у будинку культури та на стадіоні школи. Розваг тут вистачало кожному!

Традиційно це свято збирає декілька сотень гостей і цей рік не став винятком. Не злякалися спортсмени і спільнота ні проливного дощу, ні відстані між селами, бо ніяка відстань не може бути перешкодою, коли духом єдині.  

Після шикування команд, напутнього слова голови громади та Гімну України у чудовому живому виконанні,  команди розійшлися по спортивних локаціях.

Війна в Україні ввела свої корективи і у мету заходу, до першочергової - розвитку і популяризації спорту, додалася надважлива місія: підняття бойового духу та мотивація військовослужбовців ЗСУ і вшанування пам’яті Героїв України, які віддали життя за територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.  Не забудемо вклад наших славних ЗСУ ні на хвилину, тож турнір з призовим фондом у 6 тисяч гривень одноголосо вирішили провести в честь наших воїнів і спільно з творчими волонтерами, тарасівчанами та гостями сформували фінансовий банк, який направили на користь наших захисників.

Минулого року змагання стартували у с. Чарівному, де за результатами ігор і залишився кубок переможців. Цього року, за командний кубок та цей почесний титул змагалися 8 збірних команд із сіл:  Кетрисанівка, Федіївка, Костомарівка, Олексіївка, Тарасівка, Благодатне, Чарівне та Веселівка, підвіз яких здійснювався за рахунок Кетрисанівської сільської ради.

Тож маємо такі результати:

І місце, перехідний кубок, грамоти  та медалі здобула команда з Тарасівки;

ІІ місце, кубок, грамоти та медалі здобули спортсмени з  Благодатного;

ІІІ місце, кубок, грамоти та медалі вибороли спортсмени з села Кетрисанівка

Всі інші команди отримали грамоти за участь та футбольні м’ячі від спонсора.

Змагання були проведені з чотирьох видів спорту, серед яких: шахи, шашки, волейбол та міні-футбол. 

Кращі спортсмени за індивідуальними результатами теж отримали матеріальну винагороду,  грамоти та подарунки, серед яких футболка Ліги Чемпіонів.

У номінації кращий гравець маємо такі результати:

кращий гравець у міні-футбол: Александров Артур (команди Тарасівки),

кращий гравець у шахи: Михайлов Віталій (команда Благодатного),

кращий гравець у волейбол: Трембич Олександр (команда Тарасівки),

кращий гравець у шашки Ткаченко Тетяна (команда Кетрисанівки).

 

Всі, без виключення, команди продемонстрували гарні спортивні результати, а головне єдність і жагу до перемоги. 

Щирі слова вдячності від організаторів свята небайдужим жителям села Тарасівки, директору Тарасівської школи Ірині Черненко та старості Сергію Многолітньому, які відповідально поставилися до організації свята.

Відрадно, що лави прихильників спорту у нашій громаді зростають і стають запорукою гармонійного розвитку нашої молоді. Хочеться, щоб і надалі старше покоління ділилося своїм досвідом й майстерністю з молодим поколінням, як це було цьогоріч у змаганнях з шахів. Голова громади вкотре наголошує на важливості подібних заходів і у часи війни також.

Не забули на святі і про наймолодших. Для них організували розважальну програму працівники Кетрисанівського будинку дитячої творчості.

Виїзна торгівля, організована Татаровою Валентиною Іванівною, працювала для гостей, а дітям роздавали безкоштовні солодощі,  морозиво та водичку від Кетрисанівської сільської ради.

По завершенню свята, всіх бажаючих запрошували до частування наваристим пловом з домашнім узваром, приготованими вмілими руками кухарів Тарасівської школи.

Кетрисанівська громада висловлює слова особливої вдячності небайдужим людям, які підтримали спортсменів і зробили захід, ще більш цікавим. Дякуємо Скляревському Олександру за подарунки для спортсменів, ФОП «Білоконенко Інга Юріївна» та  Рижкову Миколі за допомогу в організації.

Родзинкою благодійного свята стали творчі волонтери з Миколаєва, Кропивницького та Бобринця, які разом з артистами Благодатного та Тарасівки продемонстрували неймовірний концерт. 

Свято подарувало безліч гарних емоцій, зміцнення почуття гордості за нашу громаду й ще більше об’єднало людей. Тож  тепер  ще більше об’єднуючись, ми  швидше йдемо до довгоочікуваної перемоги. А вона буде. Точно буде.  Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь