A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У Кетрисанівській громаді пройшла благодійна акція на підтримку Збройних Сил України

Дата: 27.06.2022 17:02
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

В рамках спортивно-патріотичного свята «Краща спортивна команда - 2022» відбулася 12-та благодійна акція «Творчі волонтери» на підтримку Збройних Сил України.

До акції долучилися талановиті, креативні, творчі друзі з міста Кропивницький: Єлизавета Гречана, Андрій Матвієнко, Ігор Жуков, Владислав Журавльов, Тетяна Задніпряна, Тетяна Лєханова. З міста Бобринець: Руслана Прач, Ірина Сікач. З Миколаєва: Тетяна Федоренко.

Ми їм дуже вдячні!

Радували своєю творчістю артисти Кетрисанівської громади: фольклорний ансамбль «Любисток», аматори Сергій Голубовський, Любов Петренко, яка також є депутатом сільської ради. Не залишились байдужими до благодійної акції жителі інших сіл Кетрисанівської сільської ради.

Вже втретє «Творчі волонтери» на запрошення голови громади Поліщука Віктора Васильовича, об’єднавшись, відвідали три села: Витязівку, Чарівне та Тарасівку.

Під час спортивного свята у селі Тарасівка було проведено ярмарок, де зібрали понад 6 тисяч гривень для наших ЗСУ. Федіївка також провела благодійний збір на своїй території, результатом якого стали 5 тисяч  гривень до скриньки.  Тож  спільними зусиллями «Творчих Волонтерів» та жителів Кетрисанівської громади зібрано 28 966 гривень, що за словами творчих волонтерів, є найбільшиим результатом зборів від початку їхньої роботи.  Зібрані кошти на підтримку Збройних Сил України буде передано Бобринецькому благодійному фонду «Перемога».

Дякуємо всім небайдужим жителям Кетрисанівської територіальної громади за підтримку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь