A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кетрисанівська сільська територіальна громада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Кетрисанівської сільської ради

Дата: 09.08.2022 17:25
Кількість переглядів: 931

 

5 серпня 2022 року під головуванням Кетрисанівського сільського голови Віктора Поліщука відбулось чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому розглянуто 27 питань порядку денного.

Члени виконавчого комітету заслухали головного інспектора ВЗНС Кропивницького РУ ГУ ДСНС у Кіровоградській області Руслана Жарика щодо відповідальності за пожежі на території громади, заборони спалювання сухої трави і пожнивних залишків, алгоритму виклику пожежної машини.

Начальник відділення поліції № 3  (м.Бобринець) Кропивницького РУП ГУНП у Кіровоградській області, підполковник поліції Олег Петров проінформував щодо взаємодії з місцевими органами самоврядування в умовах воєнного стану.

Капітан поліції Олег Степурський, поліцейський офіцер громади сектору превенції Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області  розповів про результати діяльності поліцейського офіцера громади Кетрисанівської сільської ради за І півріччя 2022 року.

Крім того, члени виконавчого комітету обговорили та затвердили питання органу опіку та піклування при виконавчому комітеті сільської ради та 14 питань щодо надання матеріальної допомоги. Загалом, 5 серпня матеріальну допомогу виділено жителям громади на загальну суму 71 000 грн.

Кетрисанівська громада продовжує приймати внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб, які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії. Тож з метою забезпечення їхніх потреб та здійснення їх соціального захисту було заслухано інформацію секретаря сільської ради Людмили Олексієнко.

У різному розглянули питання:

про складання завдань нарядів для робітників з благоустрою КП «Кетрисанівське» старостами Кетрисанівської сільської ради;

подання декларацій по податку на доходи фізичних осіб від одноосібного обробітку за 2021 рік по Кетрисанівській сільській раді станом на 01.08.2022 року;

надходження коштів до Благодійної організації «Благодійний фонд «Ради землекористувачів, підприємств та благодійників Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області»;

важливості евакуації з небезпечних територій родичів, близьких та знайомих, які залишилися проживати в Донецькій області; соціальні гарантії для ВПО;

забезпечення функціонування української мови як державної у Кетрисанівській сільській раді.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь